Felicitari pentru inscrierea ta la vacanta #Maroc Experience!

Ai facut o alegere foarte buna pentru tine, noi ne vom ocupa de tot ce tine de cazari, transport, ce vizitam, ce mancam, unde mergem, ce experimentam, tu doar pregateste-te sa te distrezi maxim!

 

Salut, Mihai Dascalu sunt din partea echipei Maroc Experience.

Am primit cererea ta de inscriere la Maroc Experience si vreau sa-ti spun bine ai venit in aventura Marocana!

In acest moment te afli la PASUL 2 din 3 privind rezervarea locului tau la evenimentul MAROC Experience si rezervarea devine ferma prin achitarea avansului la vacanta.

 

Urmeaza sa ne transmiti datele tale din buletin (nume complet, adresa, cnp, serie si nr buletin);

 Apoi redactam si semnam contractul de participare la vacanta si iti transmitem detaliile de plata a avansului de 290 euro in contul agentiei.

 

OBS: Ai termen 4 zile sa achiti avansul de inscriere la vacanta care-ti garanteaza participarea in MAROC Experience;

Valoarea avansului de 290 de euro ce se achita in termen de 4 zile de la inscriere reprezinta o cota parte din rezervarea pe care o facem noi la compania aeriana si rezervarile la hotelurile din Hotelurile din Marrakech, Fes, Rabat, Gorges Dades precum si participarea in Experience Trip.

 

Valoarea avansului reprezinta o cota parte din rezervarea pe care o facem noi la compania aeriana si rezervarile la hotelurile din Hotelurile din Marrakech, Fes, Rabat, Gorges Dades precum si participarea in Experience Trip.

 

Noi recomandam sa-ti pregatesti Bani de Cheltuiala minim 400 euro/pers pentru a avea tot confortul si a-ti putea cumpara diverse suveniruri.

 

Daca mai ai intrebari iti stau la dispozitie aici si la telefon

0748794245:)

 

P.S. Urmatorul pas este sa ne trimiti datele din buletin sau poza de buletin pe mail la: mihnea@traiesteaventura.ro sau whatsapp la numarul: 0748794245 ca noi sa-ti putem face contractul de participare si sa ti-l trimitem pe mail in cel mai scurt timp.

 

Cu drag,

Mihai 😊